Search
  • stylistic.ro

CULOAREA CORECTA A PIELII PENTRU CIORAPI/DRESURI

Updated: Mar 2, 2019

Cea mai complicata alegere este aceea de a sti exact ce culoare vi se potriveste cand vine vorba de ciorapii de culoarea piciorului...


Dupa cum vedeti in imagine, sunt foarte multe nuante de culori, dar care este potrivita pentru dvs? Cele care dau o nuanta naturala, dar si un pic bronzat, sunt culorile Visone, Golden si Beige. Daca doriti sa arate cat mai aproape de pielea naturala, fara bronz, va recomandam culorile Antylopa, Daino si Natural. Pentru cele care merg la solar este recomandata culoarea Bronzo sau Beige, iar pentru cele care prefera o culoare inchisa prin care sa nu se vada urme de vergeturi si sa acopere cat mai profund pielea, Lyon este alegerea perfecta. Toate marcile de ciorapi au in compozitie lycra, ceea ce inseamna si lucriu, verificati pe eticheta valoarea acestuia pentru ca ciorapul sa fie cat mai putin vizibil, majoritatea sunt semi-mati. Exista modele pentru fiecare vestimentatie, talie joasa, fara cusaturi pe lateral, cu intaritura la degete sau fara. De asemenea sunt si ciorapii care strang pe picior si pe abdomen, push-up, aceleasi culori va sunt oferite si pentru aceasta gama, insa majoritatea au o grosime de 20 Den si sunt compusi cu mai mult lycra pentru o sustinere mai buna.

La pantofii cu varful decupat, cautati ciorapi fara intaritura la varf, acestia de obicei nu au intaritura nici pe lateral, cusaturile fiind doar pe mijloc. Exitsa ciorapi ce chiar daca se agata, firul ramane acolo, nu va cobora pe tot piciorul pentru a fi obligate sa ii dati jos cat mai urgent. Astfel de ciorapi sunt foarte rezistenti, in multe variante si culori, chiar si push-up. Speram ca de azi inainte va fi mult mai usor in a alege culoarea dorita pentru dvs cand este vorba de ciorapi.

32 views0 comments

Recent Posts

See All

knox

© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com

27858451_1545814105472911_67987977891307
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now